Yeezy 450 най -накрая идва много скоро

Yeezy 450 трябва да бъде една от много експериментални маратонки Adidas на Kanye West до момента. Първо дразни чак през август 2018 г., обувката беше и все още е, за разлика от всичко, което сме виждали преди. Въпреки че е почти радио мълчание от близо две години, вътрешните маратонки Yeezy Mafia вече твърдят, че се очаква да стартира много скоро!

Борието на легендарния дизайнер на обувки Стивън Смит, който също обслужваше новия баланс 1500 и Reebok Instapump Fury, ние хванахме кратък поглед на този тромав треньор през март, когато вие се идентифицирахте, разклащайки чифт по време на Седмицата на модата в Париж. С пълна плетена горна част 450, която първоначално беше наречена 451, може да се похвали с дизайн, подобен на чорап, който е много различен в сравнение с по-ранните проби.

Виждана тук в чист кремав оттенък, дебели въжени дантели завързват всичко заедно, докато луда междинна подметка седи отдолу. Въпреки че това все още не е потвърдено, нашите източници ни казват, че може да използва Adidas Boost, въпреки че това не е поставено в камък.

Скандалният дизайн на шарктоут заобикаля целия външен ръб на обувката, а закръгляването на всичко е Zig-Zag гумена подметка, която е толкова специална, колкото се получава, финализирайки единствената естетика.

В този момент от времето не се знае много друго за Adidas Yeezy 450, но трябва да очакваме те да паднат по -рано, отколкото по -късно. Кажете ни какво мислите за тях и докато сте тук, може да се доближите до оригиналния Yeezy подобрете 350 “костенурка гълъб” и велурен проба!

Изображение с помощта на Кание Уест

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.